Neem contact met ons op

Back

Premium imitatiebont

U zoekt hoogwaardig imitatiebont van eersteklas kwaliteit dat nagenoeg niet te onderscheiden is van echt bont? Bij Fur-Textiles Nederland vindt u het meest hoogwaardige imitatiebont van ons premium merk Saluki. Imitatiebont waarmee u diervriendelijk en bewust handelt en tevens verzekerd bent van luxe tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Hoogwaardig imitatiebont

Door moderne technologieën is het tegenwoordig mogelijk om realistisch en comfortabel imitatiebont te ontwikkelen. Zo natuurgetrouw dat u het verschil met echt bont (bijna) niet meer kunt zien. Onze Saluki imitatiebont kwaliteiten zijn gemaakt van de meest hoogwaardige synthetische garens en vezels. De productie geschiedt middels rondbrei-, boa brei- en double rachel machines.

 

Voordelen imitatiebont Saluki
Dat het dragen van imitatiebont ethisch verantwoord is, staat voorop. Dieren behoren niet speciaal gefokt te worden, te lijden en te sterven voor de productie van echt bont. Daarom kiest u natuurlijk nog meer voor nepbont van kwaliteitsmerk Saluki !

 

– Het imitatiebont Saluki kent eindeloze toepassingsmogelijkheden en is verkrijgbaar in vele verschillende kwaliteiten, kleuren en dessins (prints).
– Saluki imitatiebont is in de meeste gevallen eenvoudig te wassen of te reinigen middels drycleaning.
– Het imitatiebont uit onze Saluki collectie is zeer realistisch en heeft een luxe uitstraling.
– Saluki imitatiebont kwaliteiten hebben een goede isolatiewaarde en bieden een optimaal comfort.
– Saluki kwaliteiten worden gemaakt van vlamdovende, synthetische vezels en garens.

Imitatiebont per meter

Fur-Textiles Nederland levert Saluki imitatiebont op rollen en factureert het bont per strekkende meter (breedte van het bont is nagenoeg voor alle kwaliteiten 150 centimeter). Neem voor meer informatie over het premium merk Saluki of voor andere vragen over het aanbod imitatiebont contact op met ons of bekijk onze pagina met de FAQ.

 

Zie hier de foto’s van ons premium merk Saluki.

 

Contact

Nieuwsbrief

Euregioweg 370

7532 SN Enschede

Nederland

Postbus 6028

7503 GA Enschede

Nederland

Telefoon: 0031 - (0)53 - 4612560

Telefoon: 0031 - (0)53 - 4615200

Fax:

0031 - (0)53 - 4614735