Neem contact met ons op

Back

Over ons

Fur – Textiles Nederland BV, behorende tot de Engelse YFF Group, is uw specialist en bontgenoot als het gaat om imitatiebont, vlamdovende fleece en jersey’s, pluches en polyester polar fleece voor de modieuze kledingsector en voor veiligheidskleding. Al meer dan 30 jaar behoren wij tot de meest toonaangevende producenten ter wereld op dit gebied. Onze producten vinden hun weg in de kleding industrie (modieuze kleding, veiligheids kleding en huisdiermeubilair), interieur textiel, schoenen- en laarzen industrie, speelgoed industrie , meterwaren, etc.

 

De productie van onze vlamdovende fleece artikelen en jersey’s alsmede ook het “budget” imitatiebont vindt plaats in Engeland. Het polyester polar fleece wordt geïmporteerd uit Azië en op voorraad gehouden in onze magazijnen in Engeland en Nederland. Onze producten zijn gecertificeerd volgens de huidige EN normen. Sinds 2000 produceren wij onder eigen regie in Azië ( kantoren o.a. in : Seoul, Shanghai en Hong Kong) tevens een zeer hoogwaardige collectie imitatiebont die onder de merknaam Saluki wereldwijde bekendheid geniet. Veel artikelen uit onze collectie zijn zo realistisch nagemaakt dat ze niet meer te onderscheiden zijn van echt bont. Bont is voor dieren en imitatiebont is voor mensen.

 

U bent van harte welkom in onze showroom in Enschede aan de Euregioweg 370 om onze gehele collectie te bekijken.


Eveneens is het mogelijk om onze stand te bezoeken tijdens de Munic Fabric Start, (Munchen) en Texworld (Parijs) voor ons imitatiebont. Voor het technische fleece en jersey kwaliteiten tijdens de A + A textielbeurs (Düsseldorf).

Contact

Nieuwsbrief

Euregioweg 370

7532 SN Enschede

Nederland

Postbus 6028

7503 GA Enschede

Nederland

Telefoon: 0031 - (0)53 - 4612560

Telefoon: 0031 - (0)53 - 4615200

Fax:

0031 - (0)53 - 4614735