Neem contact met ons op

Back

Interieurtextiel

Van nieuwe gordijnen, zonwering en vitrage tot een andere vloerbedekking of nieuwe kussens op de bank… Met interieurtextiel kunt u met een kleine ingreep al een geheel nieuwe draai geven aan uw inrichting. Zo geniet u iedere dag weer van een prettige leefomgeving waarin u zich thuis voelt.

 

Wat is textiel

Textiel komt veel voor in de kledingindustrie, maar ook op het gebied van wonen en interieur is textiel een populair materiaal. Fur-Textiles Nederland is gespecialiseerd in onder andere imitatiebont en fleece, dat voor tal van interieurtoepassingen kan worden gebruikt. Voorbeelden van producten op interieurgebied die van imitatiebont worden gemaakt zijn kussens, plaids, wandbekleding, vloertapijten, en meer.

 

Woningtextiel

Een huis moet een fijne en gezellige plek zijn om in thuis te komen. Een mooie aankleding van het interieur door middel van plaids en kussens dragen hieraan bij. Bij Fur-Textiles Nederland vindt u een uitgebreid aanbod aan luxueus imitatiebont voor uw interieur. Dit in verschillende kleuren en dessins. Van woonkamer tot bedrijfskantoor, met dit interieurtextiel wordt de sfeer in iedere leefruimte verbeterd en geoptimaliseerd. Fur-Textiles Nederland heeft diverse soorten imitatiebont soorten in haar assortiment. Daarmee wordt aan iedere wens tegemoet gekomen, en bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit tegen scherpe prijzen.

 

Furtex: uw textiel fabrikant en groothandel

Niet alleen voor imitatiebont voor interieur doeleinden kunt u terecht bij Fur-Textiles Nederland. Fur-Textiles Nederland is uw bontspecialist voor kleding doeleinden en andere toepassingen. Denk aan bont en polarfleece voor (confectie)kleding voor dames, heren en kinderen, maar ook voor voor antistatische bedrijfskleding en sporttenues. Daarnaast vindt u imitatiebont en fleece als materiaal voor dierenbenodigdheden, schoeisels en speelgoed in het uitgebreide productaanbod. Wilt u meer weten? Neem contact op.

Contact

Nieuwsbrief

Euregioweg 370

7532 SN Enschede

Nederland

Postbus 6028

7503 GA Enschede

Nederland

Telefoon: 0031 - (0)53 - 4612560

Telefoon: 0031 - (0)53 - 4615200

Fax:

0031 - (0)53 - 4614735