Neem contact met ons op

Back

FAQ imitatiebont

Vraag 1: Hoe kan imitatiebont gewassen worden?
Het budget imitatiebont kan in de machine gewassen worden op 40°C. Vervolgens raden wij u aan om de stof uit te hangen om te drogen (niet in de droogtrommel). Voor onze Saluki kwaliteiten raden wij in principe dry cleaning aan. Mocht u toch in de wasmachine willen wassen, dan kan dit op 30-40°C en vervolgens de stof uithangen om te drogen. Vervolgens kunt u de pool licht borstelen.

 

Vraag 2: Ik produceer mijn confectie artikelen in Azië. Kunt u de bontstoffen ook in Azië aanleveren?
Jazeker, wij hebben onze eigen kantoren in Seoul, Shanghai en Hong Kong. Wij kunnen iedere hoeveelheid vanaf 300 – 500 meter voor de bulkproductie waar dan ook in Azië aanleveren. Voor meer informatie verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.

 

Vraag 3: Leveren jullie uit voorraad?
Ons budget imitatiebont wordt in Engeland geproduceerd. In principe kunnen wij uit voorraad of binnen 3-4 weken na ontvangst van uw order leveren. Onze Saluki kwaliteiten worden in Azië geproduceerd. Een aantal van deze kwaliteiten behoren tot onze “service stock systeem“ en kunnen met een minimum van 1 rol per kleur of dessin besteld worden. De levertijd is vaak direct uit voorraad. Mocht een artikel volledig uitverkocht zijn dan nog kunt u 1 rol bestellen, maar kan de levertijd tussen 1-14 weken bedragen. Voor artikelen die niet tot ons service stock systeem behoren moet in het algemeen een minimum van 300 meter besteld worden en zal de levertijd 12-14 weken bedragen. Om absolute zekerheid hierover te krijgen verzoeken wij u vriendelijk om met ons contact op te nemen.

 

Vraag 4: Leveren jullie ook coupons?
Uiteraard kunt u bij ons terecht voor coupons om uw modellen te maken. Voor coupons berekenen wij echter een toeslag van 25%.

 

Vraag 5: Staan jullie ook op beurzen?
Ja wij staan 2 keer per jaar (februari en september) op de volgende beurzen: Munich Fabric Start (MFS) in München en op de Texworld in Parijs. Tevens staan wij 1 keer per 2 jaar op de A + A beurs in Düsseldorf met onze technische fleece kwaliteiten en jerseys.

 

Vraag 6: Verkopen jullie ook aan particulieren?
Nee, wij verkopen niet aan particulieren.

Contact

Nieuwsbrief

Euregioweg 370

7532 SN Enschede

Nederland

Postbus 6028

7503 GA Enschede

Nederland

Telefoon: 0031 - (0)53 - 4612560

Telefoon: 0031 - (0)53 - 4615200

Fax:

0031 - (0)53 - 4614735