Neem contact met ons op

Back

Bontproducent

U wilt de warmte en de luxe uitstraling van bont, maar u wilt wel een bontsoort die op een diervriendelijke manier wordt verkregen? Dan is er maar één keuze: imitatiebont. Imitatiebont is nagenoeg niet van echt te onderscheiden door de hedendaagse technologische kennis. Daarmee profiteert u van alle voordelen van bont en komt u niet in aanraking met de negatieve kanten van de bontindustrie.

 

Bont en dierenleed

Wist u dat Nederland de op drie na grootste producent in de wereld is van nertsenbont? Zes miljoen nertsenvellen worden er ieder jaar in ons land geproduceerd en verwerkt. Dit zijn aanzienlijke cijfers en dit is nog maar een schijntje van het aantal dieren dat elk jaar omkomt in de bontindustrie. Met alle technieken die er tegenwoordig zijn hoeft U echter geen excuus meer te hebben om echt bont te dragen. Imitatiebont is tegenwoordig namelijk bijna niet meer te onderscheiden van echt bont.

 

Imitatiebont en echt bont: de verschillen

Ondanks het feit dat namaakbont steeds echter lijkt, blijft echt bont nog steeds populair in de mode-industrie. Imitatiebont heeft daarentegen veel voordelen. Imitatiebont:

– Is in bijna iedere kleur verkrijgbaar.

– kunt u vaak zelf wassen of laten dry cleanen.

– kan – in tegenstelling tot echt bont – veelal met een “gewone” naaimachine worden bewerkt.

– is een stuk goedkoper dan echt bont.

– is uitstekend bestand tegen slijtage door de toepassing synthetische vezels.

– wordt niet geteisterd door motten

 

Imitatiebontproducent

Luxe, comfortabel en realistisch imitatiebont van hoogwaardige kwaliteit vindt u bij Fur-Textiles Nederland. Naast de productie van namaakbont, behoort ook de levering van polar fleece tot de kernactiviteiten van Fur-Textiles Nederland. Het uitgebreide en verrassende productaanbod van Fur-Textiles Nederland bestaat onder andere uit imitatiebont en polar fleece ten behoeve van bedrijfskleding en interieurtextiel. Wilt u meer weten? Informeer dan naar de uiteenlopende mogelijkheden.

 

Contact

Nieuwsbrief

Euregioweg 370

7532 SN Enschede

Nederland

Postbus 6028

7503 GA Enschede

Nederland

Telefoon: 0031 - (0)53 - 4612560

Telefoon: 0031 - (0)53 - 4615200

Fax:

0031 - (0)53 - 4614735